Myrebekæmpelse i Jylland

Jylland er et stort geografisk område. Dette er både en god og dårlig ting i forhold til at finde en person til at ordne myrebekæmpelse for en i Jylland; der er nemlig helt sikkert en, der kan, men måske bor han ikke lige om hjørnet.
I denne oversigt søger vi at samle alle firmaer beskæftiget med myrebekæmpelse i Jylland. Vi har intet på siden her at gøre med firmaerne – vi lister dem blot gratis i vores indeks og håber på god karma.

Herunder vores oversigt over myrebekæmpelsesfirmaer i Jylland (mangler vi et firma? Kontakt os!):
Rattus Belli – skadedyrsbekæmpelse
tlf: 60 82 10 80
[email protected]
CVR: 41435216
Web: www.rb-skadedyr.dk

Myremanden.dk v/ Claus Nemborg
2023 7299
[email protected]
CVR: 33467990
Myremanden.dk

4 thoughts on “Myrebekæmpelse i Jylland

  1. Er næsten invaderet af orange og sorte myrer hvad ligger prisen på at få dem fjernet?

  2. Hej. – Jeg er ved at blive “tosset” af SMÅ, SMÅ myrer som kravler rundt udenfor min terrassedør.- Hvis jeg bare åbner døren, lukker hunden ud og lukker med det samme, er 10 kravlet ind i stuen! – Havde for mange år siden en myretue i krybe kælderen (under terrassedøren), så jeg måtte have lagt nyt gulv i stuen (det gyngede og vippede) – Bange for det er noget lignende, der er på vej igen??? – Har hældt mange l. kogende vand på dem og så meget jeg kan ind på soklen udefra,- men jeg kan ikke længere kravle ind i krybekælderen (er 78 år)og vil ikke bruge noget gift udenfor, der kan skade min hund!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *